Olimpija Ljubljana dosega novo zmago in se pripravlja na evropski izziv

Domovská stránka » Olimpija Ljubljana dosega novo zmago in se pripravlja na evropski izziv

Ljubljanska Olimpija je po reprezentančnem premoru slavila svojo sedmo zmago v letošnjem prvenstvu. Edini zadetek na tekmi proti Nafti v Lendavi je dosegel Alex Blanco, pri čemer je podajo prispeval Raul. Zmaji so zdaj že povsem osredotočeni na prihajajočo evropsko tekmo. V četrtek jih v Stožicah v drugem krogu skupinskega dela Konferenčne lige čaka avstrijski Lask.

Trener Sanchez o zmagi in prihajajoči tekmi

Ekipa trenerja Victorja Sancheza je z zmago 1:0 v Lendavi dosegla pričakovan rezultat. Sanchez je po tekmi povedal: “Bila je težka tekma, kar smo tudi pričakovali. Nasprotniki nas zdaj bolje poznajo in igrajo bolj čvrsto, še posebej v obrambi. Na tekmo smo se dobro pripravili in že v prvem polčasu smo izkoristili priložnost ter hitro zadeli. Imeli smo še nekaj lepih priložnosti, vendar nismo uspeli povišati vodstva. To nam je otežilo nadaljevanje, saj so domačini čutili priložnost. To je nogomet.”

Alex Blanco – deveti strelec Olimpije

V osmi minuti srečanja je Alex Blanco dosegel gol, s katerim je postal deveti strelec ljubljanske Olimpije v letošnji sezoni. “To je zelo pomembno za ekipo. Goli so ključni, čeprav smo tokrat trpeli v napadu. Imeli smo 12 strelov, a le en je končal v mreži. Moramo biti bolj osredotočeni in natančni pri zaključkih. Pozitivno je, da nismo odvisni le od enega ali dveh igralcev, saj priložnosti ustvarjajo tako napadalci kot vezisti.”

Priprave na evropski spopad z Laskom

Sanchez je po tekmi že usmeril misli na evropsko tekmo, ki jih čaka v Stožicah. “Kako najbolje nagovoriti naše navijače pred tako pomembnim izzivom? Z našimi dosedanjimi rezultati v domačem prvenstvu in Evropi, kjer smo se dobro kosali tudi z nemškim prvoligašem. To je sporočilo našim navijačem – pridružite se nam v Stožicah in nas podprite z glasnim navijanjem, saj nam to zelo pomaga. Fantom je zaradi tega lažje igrati.”

Čeprav se nogomet rezultati po tekmah hitro posodabljajo, vedno več ljubiteljev športa išče tudi dodatne možnosti za uživanje v tekmovalnih dogodkih, kot so Športne Stave V Živo. S tem lahko v realnem času spremljajo dogodke, kot je bil zadnji dvoboj med Olimpijo in Nafto, kjer je pomembno vlogo odigrala hitrost in natančnost informacij. Tudi rezultati za nogomet uživo danes so zdaj na voljo na številnih platformah, kar omogoča igralcem, da izkoristijo priložnost za stave, medtem ko spremljajo nogomet danas na spletu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Najboljše stavnice 2024
Betibet

Bonus za prvi depozit

Mr Pacho

Bonus za prvi depozit

GGbet

Bonus za prvi depozit

Spinanga

Bonus za prvi depozit

Cazeus

Bonus za prvi depozit