Cristiano Ronaldo nadaljuje izjemno formo v Savdski ligi

Domovská stránka » Cristiano Ronaldo nadaljuje izjemno formo v Savdski ligi

Cristiano Ronaldo še naprej blesti v novi sezoni savdskega nogometnega prvenstva, kjer s svojo strelsko formo navdušuje navijače. Portugalec je bil ključen pri novi zmagi svojega kluba Al Nassr. V sedmi minuti sodniškega dodatka je izvedel enajstmetrovko in s tem postavil končni izid 2:1. Zanimivo je, da so tekmeci le minuto prej izenačili, vendar drama še ni bila končana. V dodatnem času so domačini zadeli okvir vrat, bil je razveljavljen gol, in zgodil se je spor med igralci. Kljub vsemu je Ronaldo s svojo ekipo zmagal v tem napetem derbiju in po štirih zaporednih zmagah ostajajo na drugem mestu prvenstvene lestvice.

Sprememba trenerja prinesla uspehe

Savdski klub Al Nassr, kjer igra Ronaldo, je pred kratkim odpustil nekdanjega trenerja Luisa Castra zaradi slabših rezultatov. Na njegovo mesto je stopil 58-letni Italijan Stefano Pioli, nekdanji trener Milana. Pod njegovim vodstvom je ekipa nanizala štiri zaporedne zmage in se približala vodilnemu Al Hilalu.

Ronaldo ne popušča pri strelski formi

Ronaldo, ki bo februarja prihodnje leto dopolnil 40 let, je na zadnjih štirih tekmah svojega kluba dosegel gol. V trenutni sezoni je na sedmih prvenstvenih tekmah zabil že šest golov. Pogodbo z Al Nassrjem ima do konca sezone, vendar klub kaže interes, da jo podaljša. Poleg tega ostaja aktiven član portugalske reprezentance in celo namiguje, da bi rad igral na svetovnem prvenstvu leta 2026.

Odpustitev prejšnjega trenerja

Luis Castro je bil odpuščen zaradi neuspešnega začetka sezone, saj Al Nassr pod njegovim vodstvom ni uspel osvojiti naslova prvaka. Klub je lani zaključil na drugem mestu za Al Hilalom.

Rezultat tekme: Al Shabab – Al Nassr 1:2 (0:0) Al Hassan 90.; Laporte 69., Ronaldo 90./11m



Cristiano Ronaldo nadaljuje s svojimi izjemnimi predstavami v savdskem prvenstvu, kar privablja še večjo pozornost ljubiteljev stav. Za vse navdušence nad športne stave Slovenija in tiste, ki radi spremljajo stave nogomet, so nogomet uživo dogodki vedno aktualni. Ne glede na to, ali sledite nogomet rezultati ali pa vas zanimajo rezultati nogomet, stave na nogomet danas postajajo vse bolj priljubljene, še posebej s pomočjo različnih stave aplikacija. Prav tako pa so vedno bolj priljubljene tudi bitcoin stave, ki omogočajo hitro in varno stavljenje na nogomet uživo danas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Najboljše stavnice 2024
Betibet

Bonus za prvi depozit

Mr Pacho

Bonus za prvi depozit

GGbet

Bonus za prvi depozit

Spinanga

Bonus za prvi depozit

Cazeus

Bonus za prvi depozit