Najboljše nogometne stave danes – 18.10.2024 | RootStave

Domovská stránka » Najboljše nogometne stave danes – 18.10.2024 | RootStave

Deportivo Alaves proti Real Valladolid

Datum in čas tekme: 18.10.2024 ob 22:00

Ta nogometna tekma med Deportivo Alaves in Real Valladolid prinaša zanimivo stavno priložnost z izboljšanimi kvotami. Deportivo Alaves ima trenutno kvoto 1,63, kar kaže na to, da so favoriti za zmago. Kvote za Real Valladolid so višje, pri 5,8, kar pomeni, da so manj verjetni zmagovalci po mnenju stavnic.

Kvote:

  • Deportivo Alaves: 1,63 (favoriti)
  • Neodločeno: 3,9
  • Real Valladolid: 5,8

Stavni nasvet:

Glede na ponujene kvote in trenutne oblike ekip bi bila varna stava na zmago Deportivo Alaves. Vendar pa kvota 1,63 ne prinaša visokega donosa, zato bi bilo smiselno razmisliti o stavi z opcijo graditelja stav (bet builder), kjer lahko kombinirate več dogodkov za višji donos.

Če pričakujete bolj napeto tekmo, lahko razmislite tudi o stavi na neodločen izid, kjer je kvota precej privlačna pri 3,9. Če pa želite tvegati, bi bila stava na zmago Real Valladolid (kvota 5,8) tvegana, a prinaša potencialno velik donos.

Nasvet:

Priporočamo stavo na zmago Deportivo Alaves, vendar je za višji donos vredno razmisliti o kombinirani stavi, kot je zmaga Alavesa in skupni goli nad 2,5, kar bi lahko prineslo boljše kvote.

100 % do 120 USD + 120 FS
5.0
Samo za nove igralce

FC Copenhagen proti Vejle BK

Datum in čas tekme: 18.10.2024 ob 20:00

Ta tekma med FC Copenhagen in Vejle BK je zelo zanimiva zaradi izrazitih razlik v kvotah, ki nakazujejo, da je FC Copenhagen močan favorit. Kvota za zmago FC Copenhagen je nizka, pri 1,18, kar kaže na to, da stavnice močno verjamejo v njihovo zmago. Vejle BK pa ima visoko kvoto 14, kar kaže, da so zelo podcenjeni kot morebitni zmagovalci.

Kvote:

  • FC Copenhagen: 1,18 (veliki favoriti)
  • Neodločeno: 6,6
  • Vejle BK: 14

Stavni nasvet:

Ker je FC Copenhagen jasni favorit, stava na njihovo zmago prinaša nizek donos, vendar bi bila varna izbira. Da bi povečali potencialni dobiček, bi lahko uporabili bet builder in kombinirali različne izide. Ena izmed možnosti je kombinacija zmage FC Copenhagen in skupni goli nad 2,5, kar lahko prinese višji donos, saj je FC Copenhagen znan po napadalni igri.

Čeprav je možnost neodločenega izida pri kvoti 6,6 privlačna, je zaradi moči FC Copenhagen to manj verjetno. Stava na zmago Vejle BK (kvota 14) bi bila zelo tvegana, vendar bi prinesla izjemno visoko izplačilo v primeru presenečenja.

Nasvet:

Priporočamo stavo na zmago FC Copenhagen, vendar razmislite o kombinirani stavi, kot je zmaga FC Copenhagen in skupni goli nad 2,5, za višji donos.

100 % do 120 USD + 120 FS
5.0
Samo za nove igralce

Korona Kielce proti GKS Piast Gliwice

Datum in čas tekme: 18.10.2024 ob 19:00

Tekma med Korona Kielce in GKS Piast Gliwice napoveduje zelo izenačen obračun, saj so kvote relativno blizu. Kvote kažejo na nekoliko prednost GKS Piast Gliwice z 2,4 za zmago, medtem ko ima Korona Kielce kvoto 3,2. Neodločen izid je ocenjen s kvoto 2,95, kar nakazuje, da lahko pričakujemo precej napeto tekmo.

Kvote:

  • Korona Kielce: 3,2
  • Neodločeno: 2,95
  • GKS Piast Gliwice: 2,4

Stavni nasvet:

Glede na kvote se pričakuje tesna tekma, kjer je rezultat lahko v obe smeri. GKS Piast Gliwice ima rahlo prednost pri kvoti 2,4, vendar je kvota za neodločen izid (2,95) zelo privlačna, saj je tekma med ekipama zelo izenačena.

Če želite varnejšo stavo, je priporočljivo razmisliti o kombinirani stavi z bet builderjem, kjer lahko kombinirate zmago GKS Piast Gliwice in manj kot 2,5 skupnih golov, saj je verjetno, da bo tekma tesna in z malo zadetki.

Nasvet:

Priporočamo razmisliti o stavi na zmago GKS Piast Gliwice, saj imajo nekoliko boljše možnosti za zmago. Alternativno pa je vredno razmisliti o stavi na neodločen izid, ki je realna možnost glede na kvote in pričakovano izenačeno tekmo.

100 % do 120 USD + 120 FS
5.0
Samo za nove igralce

KS Lechia Gdansk proti Legia Warszawa

Datum in čas tekme: 18.10.2024 ob 21:30

Tekma med KS Lechia Gdansk in Legia Warszawa obeta razburljiv obračun, kjer ima Legia Warszawa vlogo favorita. Kvota na zmago Legie je 1,81, kar nakazuje na njihovo večjo verjetnost za zmago. Na drugi strani je zmaga KS Lechia Gdansk ocenjena s kvoto 4, kar kaže, da so manj verjetni zmagovalci. Neodločen izid je ocenjen pri kvoti 3,7.

Kvote:

  • KS Lechia Gdansk: 4
  • Neodločeno: 3,7
  • Legia Warszawa: 1,81

Stavni nasvet:

Legia Warszawa je favorit na tej tekmi, kar potrjuje nizka kvota 1,81. Za višji donos bi bilo smiselno uporabiti bet builder in kombinirati stavo na zmago Legie z dodatnimi opcijami, kot je na primer stava na skupno število golov nad 2,5, kar lahko dvigne kvote in potencialno izplačilo. Legia ima močno ekipo, ki je sposobna doseči več zadetkov, zato je kombinacija z višjim številom golov smiselna.

Če verjamete, da bo tekma bolj izenačena, bi bila stava na neodločen izid z 3,7 privlačna možnost. Kljub temu pa bo Lechia Gdansk morala pokazati zelo dobro formo, da bi presenetila Legio.

Nasvet:

Priporočamo stavo na zmago Legia Warszawa, saj imajo boljše možnosti za zmago. Da bi povečali donos, razmislite o kombinirani stavi, kot je zmaga Legia in skupni goli nad 2,5, kar lahko prinese boljše kvote.

100 % do 120 USD + 120 FS
5.0
Samo za nove igralce

Leeds United proti Sheffield United

Datum in čas tekme: 18.10.2024 ob 22:00

Tekma med Leeds United in Sheffield United napoveduje zanimiv obračun med dvema angleškima ekipama, kjer ima Leeds United prednost s kvoto 1,87, kar kaže, da so favoriti za zmago. Sheffield United ima kvoto 4, kar kaže, da so precej podcenjeni glede na trenutne kvote. Kvota za neodločen izid znaša 3,6, kar kaže na možnost tesnega obračuna.

Kvote:

  • Leeds United: 1,87 (favoriti)
  • Neodločeno: 3,6
  • Sheffield United: 4

Stavni nasvet:

Glede na kvote je Leeds United favorit za zmago, zato je stava nanje varna izbira. Kljub temu pa je kvota 1,87 srednje nizka, zato bi bilo vredno razmisliti o dodatni kombinaciji stav prek bet builderja, kot na primer zmaga Leedsa in manj kot 2,5 skupnih golov, saj je Leeds znan po organizirani obrambi.

Sheffield United z višjo kvoto (4) predstavlja tvegano, a potencialno donosno izbiro za bolj pogumne igralce. Glede na kvoto za neodločen izid (3,6), je tudi ta stava vredna pozornosti, saj bi tekma lahko bila bolj izenačena, kot nakazujejo kvote.

Nasvet:

Priporočamo stavo na zmago Leeds United, a za boljši donos razmislite o kombinirani stavi z manj kot 2,5 goli. Če iščete tvegano stavo, lahko poskusite z neodločenim izidom, saj kvota 3,6 prinaša soliden donos za tvegano izbiro.

100 % do 120 USD + 120 FS
5.0
Samo za nove igralce

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Najboljše stavnice 2024
Betibet

Bonus za prvi depozit

Mr Pacho

Bonus za prvi depozit

GGbet

Bonus za prvi depozit

Spinanga

Bonus za prvi depozit

Cazeus

Bonus za prvi depozit